Hawaii Five-0: kezdett a 6. évad – írta Pamats

Elindult a H50 legújabb szezonja is, ezúttal már a hatodik – elég szép kor ahhoz képest, hogy a hétfőről péntekre való költözésnél sokan a legrosszabbra gondoltak. A legutóbbi évad elég szórakoztatóra sikeredett, voltak benne egészen hangulatos és érdekes részek is, de ha egy akció-krimisorozat ilyen helyszínen játszódik, ez már-már elvárás.

Hawaii Five-0: kezdett a 6. évad – írta Pamats

A kezdő epizód nagyjából az évadzáró után veszi fel a fonalat, így az esküvőbe, hogy aztán a nagy vidámság után már kevésbé örömtelien folytatódjon a történet.

A fináléban Gabriel elég keményen fenyegetőzött, az aktuális részben az újdonsült házaspár életét keseríttette meg elég durva módon (nem egy túl boldog kezdet nekik). Nyilván az ő ténykedése még visszatérő elem lesz az évad során.

Hawaii Five-0: kezdett a 6. évad – írta Pamats

A heti ügy ezúttal egy vélt, 1800-as évekbeli kalóz rajtaütéshez kapcsolódott, amit láthattunk is egy Pirates of The Carribbean-t idéző nyitányban, meg pár flashback-ben. Persze egy kis kincskeresés is bejátszott, amivel kapcsolatban természetesen Jerry-nek is volt egy-két elmélete, és nem is minden az volt, aminek látszott – kellemes kis ügy volt.

A megszokott átlagszínvonal tehát maradt, és bár semmi kiemelkedőt nem mutatott az 5×01, remélhetőleg ezután is egy élvezhető és akciódús marad a sorozat. A fő összetevők továbbra adottak hozzá: Hawaii remek helyszín, Steve és Danny még mindig húzzák egymást, Jerry jó csapattag, és a H50 kellően könnyed tud lenni a drámai részek mellett is.

Hawaii Five-0: kezdett a 6. évad – írta Pamats

Számszerűleg legyen egy olyan 5.5/10 a start, hiszen ha nem is egy világmegváltó sorozat, gondűző kikapcsolódásnak még mindig tökéletes.


© vendegblogger for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh