Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (09.26-27)

(Múlt heti vasárnapi nézettség.) Az újonc Quantico lett a nap legjobb sorozata 18-49-ben, bő 40%-ot pakolt rá a közepesen kezdő Blood & Oil-ra (most talán érdemes a századokra is vetni egy pillantást: 1.93 illetve 1.36 volt a két premier). Csalódás, hogy Once Upon a Time csak az évadzárója szintjén tudott visszatérni (ami persze még mindig elég jó), messze elmaradva a tavalyi rettentő erős nyitányától.

A FOX félórásai elég hasonlóan, és szokatlanul alacsonyan kezdtek (már nem a The Last Man on Earth a legnézettebb élőszereplős komédia), de persze lesznek még itt nagyobb számok is, amikor a délutáni focimeccs vezeti fel őket. A CSI, ha nem is robbant nagyot, azért szépen búcsúzott, magasan az utolsó évadja felett, szerintem több erő lett volna benne még most is, mint a spinoffjában.

Kábelen megállt a Fear the Walking Dead csökkenése, vagy elkezdett nőni a fináléra, nézőpont kérdése. A Ray Donovan most nem tudott akkorát ugrani az évadzáróra, mint tavaly, de átlagban a 8%-os csökkenés nem veszélyes, továbbra is a Showtime legjobbjai között van. És a Masters of Sex-nek is már zsákban a következő évad, a 25%-os visszaesés ellenére.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött, a szombatiak is. Itt megnézhető a szombati, és a vasárnapi kábeles top 100-as lista, igaz ezekben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy másik szombati és vasárnapi lista, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (09.26-27) (406 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh