Hétfői amerikai nézettség (09.28) – Nagyot zuhant a The Big Bang Theory

(Múlt heti hétfői nézettség.) A Blindspot egy átlagos 17%-os premier utáni eséssel még mindig nagyon erős, mondjuk a The Voice szinte ugyanazt a felvezetést adta most is, meglátjuk, mi lesz a tehetségkutató csökkenésekor. A másik két újonc viszont elég rossz helyzetben van. A The Big Bang Theory messze jár már akár csak az 1 évvel ezelőtti szintjétől is, ezt a visszaesést a Life in Pieces egy közel 30%-os zuhanással “hálálta meg”. A Minority Report-nak pedig kezdenek elszállni az esélyei a teljes évados berendelésre, hiába maradt stabil a Gotham, az új krimi-scifi így is esett.

A Scorpion máris új sorozatminimumon 18-49-ben, eddig nem ment 1.9 alá, míg összesben volt már két kevésbé nézett epizódja. Az NCIS: Los Angeles  és a Castle legalább a gyengébb kezdés után megtartották a közönségüket, ellentétben a célcsoportban hétfői minimumot hozó Dancing with the Stars-szal, ami most közel sem olyan stabil, mint előző évadjaiban.

Az új The Daily Show a Jon Stewart-os átlag alatt nyitott 10%-kal, összesen 1,1M nézővel. Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy másik, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Hétfői amerikai nézettség (09.28) – Nagyot zuhant a The Big Bang Theory (212 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...