Emlékeztető: NFL

“Ma”. 02:30. Sport2. Denver Broncos – Carolina Panthers

Megkezdődik az amerikai focis idény a Sunday Night Football csütörtöki kiadásával, ez már a 30. évad. És bármennyire is nem sorozat az SNF, nem egy sorozatra hatással van, no meg arra, hogy egy ideje az NBC számít a legnézettebb országos csatornának 18-49-ben. (Főműsoridőben egyébként idén is lesz Monday Night Football (az ESPN-en) és Thursday Night Football 8 héten át a CBS-en, hogy a The Big Bang Theory egy ideig hétfőn garázdálkodhasson.)

Nyilván lesz, aki élőben nézi (megy a kalapemelés), én majd hajnal 4-kor nekiállok az NBC-s közvetítésnek (sajnos a magyarról leszoktam, pedig szerettem őket), és akkor utána lesz időm letolni a reggeli hírblokkot. Igaz, nálam az igazi szezon majd vasárnap kezdődik a Browns ellen. Illetve már régóta elkezdődött, mert nem hiszem, hogy van még olyan mozgalmas holtidénye egy csapatnak, mint a Philadelphia Eagles-nek.

De most nem ez az érdekes, hanem az, hogy szerintetek, már persze azok szerint, akik követik az NFL-t, idén ki lesz a legjobb? Tavaly természetesen senki nem találta el.

És, ha már Denver, valamint Super Bowl. A meccs előtt ajánlom a Worth The Wait: Gary Kubiak and The 2015 Broncos című dokut, amit tegnap mutatott be az NFL Network. Nagyjából ugyanolyan, mint a tavalyi, Patriots-ról szóló Do You Job, bár még nem láttam. A tovább mögött megnézhető a promója és egy részlet belőle.(...)
Read the rest of Emlékeztető: NFL (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...