The Eric Andre Show: kezdett a 4. évad

“WTF.” “Vaddöfak.” “Ezt nem hiszem el.” És hasonlóak hangzottak el a számból, amikor az Adult Swimes The Eric Andre Show 4. évadjának első pár részét megnéztem. Nagyon elszállt anyag.

The Eric Andre Show: kezdett a 4. évad

Hogy mi is ez, az igazából legfeljebb csak körülírható. Elvileg a kisköltségvetésű talkshow-k paródiája volt, viszont ezek ismerete nélkül is lehet élvezni, ahogy elszállnak Eric-ék. Vannak meghívott vendégek, készül velük interjú, és ezen szegmensek között vicces jeleneteket kapunk, amik kicsit olyanok, mint amikor a Jackass-esek ugratták az utca emberét.

Most komolyan, ez a sorozat főcíme. Ha ez elborzasztott, akkor semmiképpen ne nézzen bele. Ha viszont nem, akkor pontosan tudod, hogy mit kell tenned. A múltkor kitett videók alapján még jobban belőhető a sorozat stílusa.

The Eric Andre Show: kezdett a 4. évad

A részek amúgy 10 percesek, így nagyon durva volt megtudni, hogy az interjúk vagy másfél órán keresztül készülnek, amikből nagyjából 2 percet tesznek az epizódba.

Valamennyire benne van a buliban a meghívott celeb, de mindig akad valami meghökkentő meglepetés, amire nem számítanak. Van aki kibírja, van aki otthagyja az egészet, de mindig az extrém reakció kicsikarása a lényeg.

The Eric Andre Show: kezdett a 4. évad

Ennél jobban nem tudom körbeírni a talkshowt. Minden héten új utazás pár elborult író, és hát a műsorvezető, Eric Andre elszállt humorába. Néhol undorító, néhol meghökkentő, és párszor még vicces is. Igazából sehova sem besorolható darab, annyira egyedi.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...