Suits: 6. évad (kamukibeszélő)

(Mivel nem kaptunk kritikát, és human kiszállt már két éve a sorozatból (én még mindig pihentetem a zseniális első évad után a Suits-ot, szóval…), ezért csak kamukibeszélő, de végre elindulnak a nyáron ígért “fejlesztések”.)

És én marha, azt hittem, hogy majd a hatodik szezonra minden megváltozik. Hiszen az 5. évad befejezése és régóta függőben lévő szálat zárt le, sőt, az ígéretek szerint a cliffhanger feloldása sem egy perces folyamat lett, hanem hosszabb. Erre mit olvaspk tegnap kommentben?

A hatodik évad felére az egyik kedvenc sorozatomból az lett, h szinte nincs olyan pillanata, ami ne idegesítene, vagy ne lenne vérlázítóan gagyi…. inkább bele se megyek, mennyi minden lett rossz benne, mert szinte könyvet tudnék róla írni :D

Suits: 6. évad (kamukibeszélő)

Vagy egy kommentből ne ítéljen az ember?

Szerintem jót tett neki ez a reboot a 6. évadban a kezdés nekem bejött. Persze ezt meg simán el lehet rontani innét, de ebből az új felállásból akar valami egész jó is kisülhet…

Suits: 6. évad (kamukibeszélő)

Oké, akkor megnyugodtam. Vagyis…

Hát ez a Suits premier elkeserítően rossz volt. Mintha az első évadok óta teljesen megfordultak volna az arányok. Egész végig picsognak, eltűnt teljesen a profizmus. A börtönös “csavar” mondjuk nem volt annyira rossz. Meg a “kávézás”.

Suits: 6. évad (kamukibeszélő)

És az utóbbihoz hasonló kommentek még előjöttek a legrosszabb epizódok között, szóval egyelőre ezek vannak többségben. Ti hogy látjátok?

(A sorozat még mindig a USA legnézettebbje, és megkapta a 7. évados berendelést. Persze tanulságos a mostani számokat (1,506M; 18-49: 0.39) összehasonlítani a 2013-as (2,993M; 18-49: 1.1) vagy 2011-es adatokkal (3.963M, 18-49: 1.2), amik remekül jelzik, hogy mennyit változott a tévézés is azóta.)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 10 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...