A legjunkie-bb junkie?

Oké, lehet vitatkozni azon, hogy az-e a legjunkie-bb (legdzsánkibb), akinek a heti nézősei között egyszerre van ott a Rectify, a Baskets, a Broad City és a Happy Valley, vagy aki egyszerűen mindent néz a sikersorozatoktól kezdve a kuriózumokig. De most a kérdésem arra vonatkozna, hogy a mútlkori, minden idők legjobb sorozatára vonatkozó kérdésünkre adott válaszok alapján összeállított toplistáról ki mennyi sorozatot nézett, illetve látott végig.

Szóval nem népszerűségi, de nem is niche a megközelítés, inkább elismertségi. Nem tudom, hogy az első 10-et vagy 20-at kéne-e vizsgálnunk, de szerintem azt lenne a legérdekesebb megnézni, hogy egyrészt ki hányat nézett végig, vagy, hogy kinek hányadik helynél jön el az első “lyuka”. (Hö, nekem rögtön az elsőnél, mert ugye ki ne kaszálna egy ilyen sorozatot az utolsó szezon felénél?)

Hány sorozatot néztél végig a Sorozatjunkie-olvasók all time toplistájáról?

Mondjátok, hogy nincs olyan, aki mindnek látta az összes részét! Mondjuk a True Detective is ott van, szóval. A tovább mögött a legutóbbi “minden idők legjobbja” szavazásunk 31-es toplistája, zárójelben a számokkal, hogy hány embernek volt az adott sorozat “minden idők legjobbja”.(...)
Read the rest of A legjunkie-bb junkie? (103 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...