Private Eyes: halad az 1. évad

Ha valaki könnyed nyomozós sorozatot nézne nyáron, annak elég csak belöknie a Private Eyest.

Private Eyes: halad az 1. évad

Lehetne ehhez hasonló sorozatokat bedobni most, de igazából nem olyan, mint a Castle vagy a Bones, viszont a szereplők közötti dinamika olyasmi, mint azokban. Csak itt a nő a magánnyomozó, a férfi pedig beletanul a szakmába mellette. De a “se vele se nélküle” még csak pár pillantásban tűnt fel, egyelőre közelében sem voltak az egymásra találásnak.

Amúgy két problémám van igazából a sorozattal, és az egyik ahhoz köthető, hogy magánnyomozók: néha túl könnyen húznak ki információkat emberekből. Ezt úgy értem, hogy mintha ők lennének a rendőrség, odamennek és szinte kihallgatnak embereket. Na de aki bűnös miért válaszolgatna két random embernek? Főleg azok, akik nem a szellemi fölényüket akarják csillogtatni.

Private Eyes: halad az 1. évad

A másik problémám, hogy a részek felében van egy olyan kínos jelenet, amik nem értem miképp maradhattak benn. Mármint nem humoros, hanem sarokba írják magukat és utána nem tudnak mit kezdeni, szóval a szereplők “kidumálják” magukat.

Szerencsére az évad közepe felé az előbbiekből visszavettek, helyette maradt pár vicces mosolygós helyzet, 1-2 nem egyértelmű ügy, bár azért nem is olyan bonyolultak, és a karakterizálás, avagy a magánélet. Főleg a férfi családja is belefolyik a 40 percekbe, de egész szerethetően, nem siralmas drámaként.

Private Eyes: halad az 1. évad

Ami még számomra érdekes volt, hogy ez milyen olcsó sorozat lehet, és mégis egész jól összeáll. A várost és establishing shotokat készítő csapat akármelyik top sorozatban is lehetne, hiszen a sima jelenetekhez képest pár szinttel feljebb vannak. Viszont a többi is korrekt, hiába tűnik fel néha, hogy milyen kis szobákban gördül előre a sztori.

Private Eyes: halad az 1. évad

Tippre ez akár finálé írás is lehetett volna. Bár még nem láttam az utolsó két részt, de az oda vezető út sem volt nagy változásokkal tele. Egy minőséget hozott szinte végig a sorozat, a könnyeden szórakoztatót. A kategóriáján belül olyan 7/10.

A végére csak az a kérdésem van, hogy van-e elég néző Cindy Sampson eyecandy jelölésére? Télen megtudjuk.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...