Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk

A Suicide Squadnak már 125 milliós nyitóhétvégét tippelnek.

Benne lesz a Flash, mivel a DC/Warner is univerzumot tervez. Hűha micsoda meglepetés.

Ahogy az is, hogy a végefőcím közepén, a fő színészek után, de a catering felsorolása előtt lesz egy button (így hívják), plusz jelenet, ami felvezeti a DC következő dobását. Tudjátok mire gondolok, láttatok már Marvel filmet, ők kezdték ezt maxra járatni a moziban. Hogy ez jó vagy rossz, az most mindegy.

David Ayer, a rendező, azt mondja King Shark azért nem került bele a filmbe, mert nem akart full CGI karaktert. Na meg a költségei is túl magasak lettek volna.

Nem csak ez a kép van, a tovább mögött ott a folytatás, plusz a tv-spot.

Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk

Nekem baromi furcsa, hogy a Suicide Squadot a forgatáson történt dolgokkal is reklámozzáktippre ez lesz az új marketing dili amúgy. Hogy Jai Courtney fogadást kötött Margot Robbieval egy meccsre, amit elvesztett, ezért magára kellett tetováljon valamit. Hogy Jared Leto “ugratta” a színésztársait: Robbienak levelet küldött egy élő patkányt csatolva mellé, Smithnek pisztolygolyókat. Elvileg egy használt gumis sztori is volt, de átírták. Talán mert az már szexuális zaklatás lett volna? Method acting…

Arról ne is beszéljünk, hogy Courney begombázva ment a kosztümjéről szóló megbeszélésre. Elvileg, de ez szerintem már iszonyat kamu szagú. Minek találnak ki ilyeneket a reklámkampányhoz? A színészek amúgy interjúkban ejtik el ezeket.

That night I happened to eat some mushrooms, and I did self-inflict some burns, I turned up to discuss my look, expecting we’d have a long discussion and slowly he refine it. David [Ayer] just walked right in, picked up some clippers and started shearing chunks of hair off my head, Eventually he said, ‘You look like bad news.’ Then he left.

Mi van még? Will Smith eldobta az agyát a Batmobiltól, mert nagy Batman-fan.

Jöhet az extra.

TV-spot:

Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk

Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk Suicide Squad ömlesztve: képek, hírek, tv-spot, interjúk

Ja még a rendes, filmhez komponált zenékből is felfedtek egyet:

Ú, ezt mindet külön hírbe kellett volna megírni, teletömött szombat és katt katt katt katt.

Tovább...