A Hátrahagyottak egyik főszereplője lesz a Fargo harmadik évadának női főhőse

A Hátrahagyottak egyik főszereplője lesz a Fargo harmadik évadának női főhőse

Carrie Coon lesz Ewan McGregor társa a Fargo hamarosan forgó és 2017-ben bemutatásra kerólő harmadik évadában, írja a Variety. A karakterét Gloria Burgle-nek hívják, gyakorlatias, talpraesett nő lesz, aki Eden Valley városának rendőrfőnöke. Elvált, gyerekeit egyedül nevelő anya, aki nem érti, miért nem kommunikálnak az emberek egymással szemtől szembe, és mi a nagy pláne a mobiltelefonokban.

McGregor két szerepet is kapott az évadban, Emmit és Ray Stussyt alakítja majd. Emmit Minnesota állam legnagyobb ingatlancégének tulajdonosa, sikeres, jóképű faszi. Ray ezzel szemben egy elhízott, kopaszodó felügyelőtiszt, aki a gimiben volt a csúcson, és a bátyját okolja élete sikertelenségéért.

Coon egyelőre a Hátrahagyottak harmadik, utolsó évadát forgatja az HBO-nak. 

A Fargo 2014-ben mutatkozott be a tévében, azóta olyan színészek szerepeltek benne, mint Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Allison Tolman, Colin Hanks, Kirsten Dunst, Ted Danson, Patrick Wilson és Bokeem Woodbine. Az antológiasorozat több Emmy- és Aranyglóbusz-jelölést kapott, és ez a tendencia valószínűleg ma délután, az idei Emmy-jelöltek kihirdetésekor is folytatódik.

A Hátrahagyottak egyik főszereplője lesz a Fargo harmadik évadának női főhőse A Hátrahagyottak egyik főszereplője lesz a Fargo harmadik évadának női főhőse A Hátrahagyottak egyik főszereplője lesz a Fargo harmadik évadának női főhőse