Game of Thrones – 6×07: The Broken Man

A múlt heti részhez hasonlóan a mostani Bryan Cogman által jegyzett epizód is a szezon nyugisabb részét erősítette, de vonakodnék azért attól, hogy elintézzük egy szimpla építkezős jelzővel az egészet.

Game of Thrones – 6×07: The Broken Man

A szokásosnál szűkebb játékidőből ezúttal a szezonnyitó óta nem látott Dorne mellett Dany és Meereen maradt ki többek között, és bár ezeken a frontokon sem stagnált idén a történet, azt azért érezni, hogy több szállal, de különösen Északkal szemben leginkább csak időhúzós araszolgatásra futotta idén.

Némileg fura rögtön olyasmikről beszélni, amik jelen sem voltak az epizódban, de éppen a hiányuk miatt szembetűnő  dolog, ami Dorne vagy Essos körül zajlik. Dorne esetében egyébként sem tudom, hogy mi lenne üdvözítőbb, ha teljesen elfelejtenénk az egészet és elkönyvelnénk az eddigieket járulékos veszteségként, vagy ha némi játékidőt rájuk áldozva, próbálnák rendbe hozni az írók a déli történéseket.

Game of Thrones – 6×07: The Broken Man

Jó megoldás sajnos nem igen kínálkozik ezen a fronton, de valamiféle lezárást mindenképpen igényel a néző, és lehetőleg azért valami komolyabbat szeretne majd látni, mint ami Balon Greyjoy-nak vagy mondjuk Osha-nak megadatott. A tovább mögött spoilerekkel folytatom.
(...)
Read the rest of Game of Thrones – 6×07: The Broken Man (857 words)


© CyClotroniC for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 8 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...