Csütörtöki amerikai nézettség (05.19)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A nap fináléi közül a Grey’s Anatomy robbantott a legnagyobbat, és nem csak ezért érdemel dicséretet, hanem mert az évadátlaga mindössze 7%-ot csökkent tavaly óta. Azonban még ez a remek felvezetés is kevés volt a protekciós The Catch-nek, hogy értelmes számokkal búcsúzzon, ezzel az új sorozatminimummal 18-49-ben lesüllyedt a kaszált Nashville és The Family szintjére.

A The 100 volt a másik sorozat, ami vissza tudott csábítani néhány fiatal nézőt az utolsó részére (a 18-34-es nők között verte a Legends of Tomorrow-t!), és hiába tűnt gyengébbnek az utóbbi hetekben, csak 8%-ot csökkent az előző évadához képest. A Mom szépen tartotta magát, még erősebben is búcsúzott, mint ahogy novemberben indult, de tavalyhoz képest a 26%-os visszaesése is nagyon sok, nem hogy a The Blacklist 39%-a.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Csütörtöki amerikai nézettség (05.19) (227 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...