Ilyen még nem volt itthon: a Facebook Live-on mutatja be Outcast című horrorsorozatát a Fox

Ilyen még nem volt itthon: a Facebook Live-on mutatja be Outcast című horrorsorozatát a Fox

Fura húzás, távásorozatot közösségi oldalon bemutatni, de hát tíz évvel ezelőtt az is fura gondolat volt, hogy egy videótéka 5 milliárd dollárt költsön online streamelt sorozatokra ugye. A Fox, mármint az a magyar FOX anyacége úgy döntött, hogy 61 országban egyszerre mutatja be a The Walking Dead című képregényt és sorozatot is jegyző Robert Kirkman új, Outcast című horror(naná)sorozatát, és erre a legmegfelelőbb platformnak a Facebook Live alkalmazása tűnt szerintük. A szolgáltatást most használják első alkalommal egy tévésorozat bemutatására a régióban.

Az Outcast sztorija röviden annyi, hogy Kyle Barnes (Patrick Fugit) gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával, és most jutott el egy vidéki prédikátorhoz, Anderson tiszteleteshez (Philip Glenister), aki talán segíthet neki megszabadulni az őt kísértő természetfeletti erőktől. Na persze. A házibarkács ördögűzésből aztán az lesz, hogy Kyle egyre több démont lát, és egyre nagyobb lesz a tét is, már nemcsak az ő élete, hanem a világ sorsa is kockán forog. A szereposztás nagyszerű: Gabriel Bateman, Wrenn Schmidt, Reg E. Cathey, Kate Lyn Sheil, David Denman, Brent Spiner, Grace Zabriskie, Melinda McGraw és Lee Tergesen is szerepel a sorozatban.

A szinkronos premierre május 20-án, pénteken, AZAZ MA, 22 órakor kerül sor itt. A többi epizódot június 6-tól a FOX adásán láthatjuk (hétfő esténként 10-től), a Facebookon nem, ne ott tessék majd keresni.

Ilyen még nem volt itthon: a Facebook Live-on mutatja be Outcast című horrorsorozatát a Fox Ilyen még nem volt itthon: a Facebook Live-on mutatja be Outcast című horrorsorozatát a Fox Ilyen még nem volt itthon: a Facebook Live-on mutatja be Outcast című horrorsorozatát a Fox

Tovább...