2016/17 – Az NBC újoncai (7.) – The Blacklist: Redemption

2016/17 – Az NBC újoncai (7.) – The Blacklist: Redemption

THE BLACKLIST: REDEMPTION

Készítő: Jon Bokenkamp (The Blacklist) és John Eisendrath (Playmakers, Outlaw)
Szereplők: Famke Janssen (Hemlock Grove), Ryan Eggold (90210, The Blacklist), Edi Gathegi (House, Family Tools, Proof), Tawny Cypress (Heroes, K-Ville, Unforgettable)
Várható indulás: midseason

Sztori: A The Blacklist spinoffja (a 3×22 vezette fel). Az anyasorozat beépített ügynöke, Tom szövetkezik egy titkos zsoldosszervezet vezetőjével, mely olyan problémák megoldásával foglalkozik, amikkel a kormánynak nincs mersze. Ketten belevetik magukat a “halálos bűnözők veszélyes világába”, miközben Tom saját szakállra titokban megpróbál minél többet megtudni saját, eléggé ködös múltjáról.

winnie szerint látatlanban: Az eredeti sorozat nagyon felejtős volt, és Janssen nem James Spader, de…, szóval lehet, hogy érdekelne, de nem nagyon nézem ki a készítőkből azt, hogy most hirtelen engem vennének célba a stílusukkal. Maximum 30% a várási fok, de itt sem láttam még a felvezető részt, szóval holnapra lehet, hogy megváltozik a véleményem.

human szerint látatlanban: ha olyan szintű, mint a The Blacklist, akkor rögtön felejtős, hiába egész jók a főszereplők. Maga a sztori nagyon nulla, 30%-nál semmiképp nem ér többet.


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...