Sorozatosok a moziban: The Final Girls

Ugh, the writing is so bad.

A tavalyi filmek közül az egyik nagy kedvencem a The Final Girls volt, amit nekem már a koncepció maximálisan eladott (imádom azt, ami meta, ha pedig horror, akkor pláne – ld. Scream), és összességében még jól is sikerült. Az pedig, hogy tele volt sorozatszínésszel, már tényleg csak hab volt a tortán.

Sorozatosok a moziban: The Final Girls

A film lényege, hogy egy fiatal lánynak meghal az anyja, aki közepesen híres horrorszínésznő, sikolykirálynő volt a 80-as években. Ezt követően pedig úgy alakulnak a dolgok, hogy a lány, pár barátjával egy filmvetítésen “bekerül” az anyja egyik régi filmjébe. Amelyben természetesen egy őrült gyilkos ritkítja egy nyári tábor felügyelő tanárait.

Sorozatosok a moziban: The Final Girls

És hogy kik is vannak benne? Malin Akerman (most Billions), Taissa Farmiga (AHS, Wicked City), Nina Dobrev (ex-TVD), Thomas Middleditch (Silicon Valley), Alia Shawkat (Arrested Development), Adam DeVine (Workaholics), Alexander Ludwig (Vikings), Chloe Bridges (The Carrie Diaries) – szinte az összes színész állandó arc, vagy az volt valahol mostanság.

Sorozatosok a moziban: The Final Girls

A készítők (M.A. Fortin és Joshua John Miller) kvázi elsőfilmes írók, de pont idén indul az első sorozatuk is a USA-en, ami a Queen of The South lesz.

A tovább mögött, a plakát alatt a film előzetese, amiből tényleg elég volt pár másodpercet megnéznem, utána pánikszerűen lőttem is le. Jól mondja Sam Raimi, hogy ez egy szerelmes levél a 80-as évek tinihorrorjainak. Nagyon jó volt nézni, egyszerre volt vicces és érzelmes is.

Sorozatosok a moziban: The Final Girls(...)
Read the rest of Sorozatosok a moziban: The Final Girls (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh