Tévés körkapcsolás lesz az NB I. utolsó fordulójáról

A hét elején mégy úgy nézett ki, hogy az NB I. zárófordulóból csak a Haladás-Ferencváros és a Diósgyőr-Paks-meccseket lehet majd látni az M4-en, ami azért volt furcsa, mert ezek nem bírnak túl nagy téttel, miközben az MTK-Vasason és a Puskás Akadémia-Honvédon a kiesés elkerülése lesz a cél. De a nemzetközi kupaindulás sem dőlt még el. 

Aztán szerdán az MTVA-tól megtudtuk, hogy szombatra körkapcsolással készülnek, a 16.30-tól kezdődő öt mérkőzés eseményeit párhuzamosan követik majd. Az alapmeccs az Újpest-Videoton lesz, de ha gól esik például a felcsúti vagy a Dunaújvárosban lejátszott MTK-Vasason, akkor odakapcsolnak és megmutatják.Közben a képernyőn feliratozva jelzik majd, ha valahol változás van a kiesés elleni harcban vagy a nemzetközi kupaindulásban.

A Vasas és a felcsúti csapat is kieshet még, a Békéscsaba már a legutóbbi fordulóban visszazuhant az NB II.-be. A tabella alján a Vasas egy ponttal előzi a Puskást, és ha megverik az MTK-t vagy legalább pontot szereznek, miközben a felcsútiak nem nyernek otthon, akkor bennmaradnak az élvonalban. 

A teljes program így néz ki amúgy:

ÚJPEST FC - VIDEOTON FC 16.30
PUSKÁS AKADÉMIA FC - BUDAPEST HONVÉD 16.30
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE - DVSC-TEVA 16.30
MTK BUDAPEST - VASAS FC 16.30
SWIETELSKY HALADÁS - FERENCVÁROSI TC 16.30
DVTK - PAKSI FC 19.00

 

Tévés körkapcsolás lesz az NB I. utolsó fordulójáról Tévés körkapcsolás lesz az NB I. utolsó fordulójáról Tévés körkapcsolás lesz az NB I. utolsó fordulójáról

Tovább...