Naná, hogy kiszivárgott a Trónok harca új évadnyitója

Naná, hogy kiszivárgott a Trónok harca új évadnyitója

Ha nem a sajtó adja ki, akkor elkúrja egy szolgáltató - Murphy törvénye utolér mindenkit, ebben az esetben az HBO-t is, ahol úgy vigyáztak a 6x01-es részre, mint a Kába kőre, de hiába. A sajtónak nem adtak ki screenereket, az egyetlen ember, aki kért és kapott is, az Obama elnök volt, szóval tényleg mindent megtettek a spoilerek elkerülésére, de azzal nem számoltak, hogy egy kanadai illetőségű oldalon a bemutató előtt már megnézhető lesz az első epizód - valamelyik technikus elkúrt valamit, és pár órával a premier előtt kikerült a 6x01, és vagy két órán át kint is maradt.

A hírről sokan azt hitték, hogy kamu, de az Imgur.com-ra kikerült, francia feliratos screensohotok valódiaknak bizonyultak, ahogy a Redditen spoilerkedésbe kezdő trollok is. Azóta persze már bemutatták az epizódot (hajnal 3-kor), de ha lehet, itt ne kommenteljünk róla, lesz kibeszélő, majd holnap.

Naná, hogy kiszivárgott a Trónok harca új évadnyitója Naná, hogy kiszivárgott a Trónok harca új évadnyitója Naná, hogy kiszivárgott a Trónok harca új évadnyitója

Tovább...