Azurák Csaba egyre messzebb kerül a TV2 hírigazgatóságától

Azurák Csaba egyre messzebb kerül a TV2 hírigazgatóságától

Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb réálmában sem gondolta volna, hogy két évvel később a TV2 pénzügyi osztálya mellett, három emeletnyire a hírigazgatóságtól kap majd egy 6 négyzetméteres, irodának csúfolt lyukat.

Pedig így történt: a Tényekből felálló, és az új műsor ígéretében még rendületlenül bízó Azurák a Bors infói szerint a harmadik emeleten teljesen elszigetelődött, nem találkozik a kollégáival. A helyére azt a Gönczi Gábort költöztették be, aki még egy percet nem töltött a Tényekben vagy bármilyen hírműsorban, és tulajdonképpen a kosárfonók egyesületének elnöke is lehetne, mert ahhoz is pont annyira ért mint a hírekhez (vagy a harangöntéshez). Ami az egészben a legfurcsább: a hírolvasóknak soha nem volt külön szobájuk a TV2-nél, az pedig hogy egyiküket így kiemelik, különösen visszás.

A Bors szerint a hírosztályon egyébként továbbra is feszült a helyzet, mindenki a túlélésre játszik, kerülik a lehetséges konfliktusokat Kökény-Szalai Viviennel, és csak lesik a változásokat. 

UPDATE: Azurák Csaba felhívott minket, és közölte, hogy saját kérésére került egy másik irodába, mert szüksége volt egy nagyobbra. Az igaz, hogy jó messze van a hírigazgatóságtól, de ezt különösebben nem bánja, mint mondta. A hírben tehát az a rész, hogy egy 6 négyzetméteres lyukat kapott, nem igaz. 

Azurák Csaba egyre messzebb kerül a TV2 hírigazgatóságától Azurák Csaba egyre messzebb kerül a TV2 hírigazgatóságától Azurák Csaba egyre messzebb kerül a TV2 hírigazgatóságától

Tovább...