Hétfői amerikai nézettség (04.11) – Visszaesett a Supergirl

(Múlt heti hétfői nézettség.) A Supergirl vissza is esett ugyanoda, ahol a The Flash-crossover előtt állt, nem úgy tűnik, hogy bármit is profitált volna belőle. A FOX-nak sem volt jó napja, a berendelése után rögtön esett egy kisebbet a Lucifer, és a Gotham is sorozatminimumra került. Az ABC-nél viszont örülhetnek, a Dancing with the Stars-nak évadcsúcsot hozott a Disney-hét.

A Syfy-nak nem tartott sokáig újra megdönteni a Wynonna Earp által alig egy hete felállított negatív sorozatkezdési rekordot 18-49-ben, ezúttal a Hunters volt a bűnös. A The Magicians is nehezen nevezhető sikernek, ráadásul az évadzáróra még csökkent is egy kicsit, de azért elég stabilan tartotta a 700e néző körüli szintet. A The Detour premierje már sokkal jobban alakult, a pilotja még rá is pakolt a felevezetés American Dad-re.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Hétfői amerikai nézettség (04.11) – Visszaesett a Supergirl (182 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...