Ilyen sem volt még: egyszerre négy adón is látható lesz a Fear The Walking Dead második évadának első része

Ilyen sem volt még: egyszerre négy adón is látható lesz a Fear The Walking Dead második évadának első része

A The Walking Dead testvérsorozata április 11-én hétfőn mutatkozik be a világon mindenütt, így nálunk is. Az AMC zombis túlélősorozat-franchise-jának második darabja az új évadban már 13 epizóddal jelentkezik, ebből az első hét megy majd le egyhuzamban, április 11-től hét hétfő hajnalban élőben, egyszerre az amerikai vetítéssel, este tízkor pedig szinkronnal. Ami a nagy truváj idén, hogy az AMC mellett Magyarországon a Filmcafe, a Film Mánia és a szabadon fogható C8 is adja az évadnyitót, utóbbi ráadásul szabadon fogható csatorna. A párhuzamos sugárzás célja, egyértelműen az, hogy a figyelmet még jobban a sorozatra irányítsa.

Újdonság lesz ebben az évadban az AMC-n, hogy Magyarországon először lesz látható a Talking Dead: Fear Edition című élő showműsor, Chris Hardwick vezetésével. ami egy olyan talkshow, amiben minden héten a sorozat adott epizódját beszélik meg annak alkotói és színészei a műsorvezetővel.

Ilyen sem volt még: egyszerre négy adón is látható lesz a Fear The Walking Dead második évadának első része Ilyen sem volt még: egyszerre négy adón is látható lesz a Fear The Walking Dead második évadának első része Ilyen sem volt még: egyszerre négy adón is látható lesz a Fear The Walking Dead második évadának első része

Tovább...