Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Biztos lesznek majd olyan mozifilmes vagy régi sorozatos adaptációk, amikre nagyon be fog indulni a nép itthon is, de a Rush Hour, azaz a Csúcsformában (hehe, a Csúcshatás után vicces) semmiképp sem ilyen. Elintézhetném azzal, hogy a filmek is rosszak voltak (vagy a film? bár lehet, hogy a másodikat még láttam), de olcsó megoldás lenne, hiszen a többség imádta őket. Pedig, ha abból indulok ki, hogy Bill Lawrence a készítő, aki igen elismert (ld. Scrubs) és ez az első 1 órás sorozata, akkor még az ínyencek érdeklődése is érthető lenne.

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy eléggé kimaxolták a diverzitást casting során, hiszen két fekete, két ázsiai és két fehér színész mellett egy latin származású is van – kiderül, hogy ez valóban jelent-e valamit, vagy tartalom is kell a külsőségek mellé.

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatrólRush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról

Országos csatornákon az akció általában akkor szokott sikeres lenni, ha azt rejtély és komolyság kíséri, akciókomédiákat már láttunk gyorsan megbukni, haverzsarusakat is. Bár a CBS-en végülis bármi előfordulhat. (Csak az nem, hogy a fiatalok rátalálnak a sorozatra.)

Előzetesek nincsenek, mert szerintem azokat már kimaxoltam egy hete. Aki mégis videózna, nézze meg a Rush Hour 4/Face Off 2-előzetesét.

Rush Hour: minden, amit tudni kell a sorozatról


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...