Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője

Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője

Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt:

Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az úgynevezett infotainment műsorainak irányítója.

Ezzel szemben az RTL most azt mondja, hogy:

A csütörtök délután megjelent hírek szerint az RTL Klub Fókusz című műsorának főszerkesztője távozik a csatornától. Ezen cikkek állításaival szemben Jakab Ádám nem távozik a piacvezető csatornától, sőt új feladatokat lát el. Ennek kapcsán elmondta: "Az RTL Klub indulása óta itt dolgozom és a jövőben is itt tervezem a karrierem."

Szóval Jakab Ádám nem, vezeti majd a Mokka, a Tények,m a FEM3Cafe és az Aktív szerkesztőségeit, hanem marad az RTL-nél. Hogy mi okozhatta a kavart, arra van egy elméletünk: a TV2 minden bizonnyal tárgyalt Jakabbal, és bekínáltak neki egy szemérmetlenül nagy összeget, amiről azt hihették, hogy ellenállhatatlanná teszi őket, aztán nem így lett, vagy azért, mert gerinc is van a világon, vagy azért, mert az RTL a TV2-re is ráígért (ez nem túl valószínű, információink szerint tényleg elképesztően magas aláírási pénzt kínálnak a kiszemelteknek). Egy harmadik verzió meg az, hogy ezt is elkúrta a TV2, és kiszivárogtattak, mert annyira megörültek a nagy halnak, és ebből az lett, ami.

Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője Mégsem igazolt a TV2-höz a Fókusz főszerkesztője

Tovább...