Keddi amerikai nézettség (03.29)

(Múlt heti keddi nézettség.) A Chicago Med és a Chicago Fire kisebb szünet utáni visszatérése remekül sikerült, végre megtalálta az NBC azokat a sorozatokat, amik képesek megtartani a keddi The Voice nézőinek nagy részét. Az ABC viszont csak nem jön rá, mi kell a népnek 22.00-kor, hiszen a Beyond the Tank a második hetére éppen olyan pocsék 18-49-ben is, mint az Of Kings and Prophets volt. De legalább nem kerül szinte semmibe.

Az Agents of SHIELD és a The Flash kijött a mélypontról, ami persze mindkét sorozatnál teljesen másképp értelmezendő. A New Girl viszont éppen most jutott oda, és hiába járt már hasonló mélységekben tavaly is, az idei szép teljesítménye után meglepő, hogy hirtelen a Brooklyn Nine-Nine szintjére került.

Kábelen az Outsiders újra 800e felett – hatalmas siker a sorozat a WGN-en, jóval erősebb, mint a Salem vagy a Manhattan. A nap persze ismét az American Crime Story-é lett, ami nagyon jól produkál még mindig.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a top 100-as kábeles lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Keddi amerikai nézettség (03.29) (253 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...