Box of Lies w/ Jimmy Fallon

Nem nagyon szoktam nézegetni a Tonight Show-t, de amikor kiraktam a legújabb Porint Pleasant Police Department-videót, gondoltam, csekkolom Jimmy Fallon visszatérő játékait, amiket sztárokkal szokott leművelni.

Kezdem a Box of Lies-sorozattal, aminek olyan egyszerű a koncepciója, hogy még most sem sikerült értelmeznem, hogy miért is jó. De nyilván jó, mert népszerű. Fallon és a vendége is kap egy-egy dobozt, benne valami abszurd tartalommal, majd pedig el kell mondaniuk a másiknak, hogy mi van a dobozban. Persze lehet hazudni. És ennyi. Oké, ki is kell találni, hogy igazat mond-e a másik, de valójában nem ez a lényeg, hanem a miképp, az interakció. (Amihez ugye doboz sem kéne.)

A tovább mögött megnézhetőek az eddigi Hazugságok doboza-videók, nagyjából népszerűségük alapján sorrendbe rakva – ez vagy a szereplő kedveltségére, vagy a kontent minőségére utal. A játékosok sorban: Jennifer Lawrence, Channing Tatum, Adele, Emma Stone, Scarlett Johansson, Melissa McCarthy, Nicole Kidman, Tina Fey, Julie Bowen, Kate Hudson, Heidi Klum, Kerry Washington, Vince Vaughn, Julianne Moore.

Tudom, közel 1,5 órányi anyag, de ettől még adja magát a kérdés, hogy ki a legjobb?(...)
Read the rest of Box of Lies w/ Jimmy Fallon (0 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...