Már itthon is a The 100-könyv

Annak ellenére, hogy amikor berendelték a The 100-et, meg lett említve, hogy regényadaptációról van szó, sosem foglalkoztunk ezzel, mert egyrészt egy igen friss könyvről volt szó, amiről alig volt infó, másrészt pedig tudtuk, hogy ennek az adaptációnak végképp minimális köze lesz az alapanyaghoz. Nyilván a pilot átvett pár szereplőt (de közel sem mindet), mint ahogy pár főbb motívum is megvan mindkét változatban, de a történet alakítása kifejezetten különböző.

Most azért kaptam elő ismét a The 100-könyvet (meg is tehetném a posztot könyves kibeszélőnek, ha valakit érdekel, hogy a könyv miben különbözik), mert megjelent magyarul is, bár a borítója vicces, hogy a nálunk még be nem mutatott tévésorozatra hivatkozik.

Az író Kass Morgan, a cím 100 – Kiválasztottak – az eredeti cím szimplán The 100 volt. És az “1. rész”-es célzásból az következik, hogy itthon is van esély arra, hogy megjelenik a folytatás, a The 100: Day 21 és a The 100: Homecoming – az utóbbi 2015-ben elvileg lezárta a trilógiát.

Ha valaki olvasta, vélemények jöhetnek. A tovább mögött, a borítókép alatt, elolvasható a könyv hivatalos tartalma is.

(Maxim Könyvkiadó, Dream válogatás sorozat, 2999 forint)

Már itthon is a The 100-könyv(...)
Read the rest of Már itthon is a The 100-könyv (322 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 7 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...