100 tévésorozat, amit mindenkinek látnia kell?

Ott a címben a kérdés, itt pedig a válasz – ez a 100 kötelező sorozat, illetve dráma. Az ilyen listákkal persze csínján kell bánni, akár trollkodni is lehet velük, de azért a Vulture-nél vannak hozzáértők, plusz oda is írják, tompítandó a Nagy Szavakat, hogy ezeket érdemes bepróbálni. De mivel mindenkinek más számít kötelezőnek, inkább az érdekelne, hogy ki látta vajon közülünk a legtöbb sorozatot a listáról?

Oké, nyilván bepróbálás (és kaszálás) és végignézés között is van különbség, szóval két überjunkie is lehet. A tovább mögé bemásolom a listát egy az egyben, ha valaki nem akarna rájuk klikkelni. (Basszus, komolyan azt hittem, hogy mindet ismerni fogom cím alapján, de az egyik kifogott rajtam.)

Az első csoport az egyértelmű, überpresztízs sorozatok, a második a drágalátos különcök, a harmadik a jelenleg futó jó sorozatok, amiknél még kérdés, hogy milyen lesz az utólagos visszhangjuk, a negyedik csoportban a kevésbé ismert, titkos remekművek, utána pedig sorban: talán nem a legjobbak, de sok minden szól mellettük; a hasonlóképpen csodálatos második vonal; nem amerikai sorozatok, tinisorozatok és jelenleg is futó, kiváló szériák. (És a végén dőlttel azok egy része, amik kimaradtak.)(...)
Read the rest of 100 tévésorozat, amit mindenkinek látnia kell? (3,236 words)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 22 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...