Telenovela: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

A Telenovela hiába képvisel teljesen más humort, mint a Superstore, mégis annak a szintjét hozta. Pedig ebben még talán több lehetőség is volt valami nagy dobásra.

Telenovela: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

Az alap ugye annyi, hogy egy telenovella készülésének színfalai mögé tekinthetünk be. Bár ez simán munkahelyi komédiának hangzik, de mivel a kulisszák mögött is eltúlzott drámaiság és hasonló dolgok vannak, így simán egy metanovelát kaphatnánk – de nem kapunk.

Igazából kicsit érthetetlen is, hogy miben ment mellé a sorozat. Talán nem fogadták el teljesen az őrületet? Elég sokszor keverték az idiótaságot valós problémákkal, ami sajnos rossz végeredményre vezetett.

Telenovela: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

Az egyik részben például jótékonykodás-vetélkedést rendeznek egy másik telenovella sztárjaival, kifordított Rómeo és Júlia-ötlettel feldobva, de nem sokkal később meg komoly párkapcsolati problémákról van szó, igazi érzelmekkel. Ez így nem működik, hiába akartak lelket adni vele a történéseknek.

Pedig még a szereplőgárda is jó volt. Főleg a mellékszereplők, bár Eva Longoria is kapott jó pár remek jelenetet, de inkább a többiek hozták a humort.

Telenovela: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is?

Részemről olyan 6/10-re sikerült az első szezon, voltak baromi jó pillanatai, de annyira nem fogok letörni, amikor az NBC nem rendeli be a második szezont. Jelenleg simán 50% alatt van a Telenovela túlélési esélye, szóval aki nagyon szerette, az készüljön a legrosszabbra.


© human for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | One comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...