Hétfői amerikai nézettség (02.29)

(Múlt heti hétfői nézettség.) A The Voice még mindig nagyon erős, hiába csökkennek azért évről-évre valamennyit a számai. Az American Idol-hoz hasonlóan idősödik a közönsége, hiszen ez a kezdés is csak 18-49-ben volt az eddigi leggyengébb, teljes nézettségben fejlődött az előző premierhez képest. A Blindspot sorozatminimummal tért vissza, és nem tartotta meg sokkal jobban a felvezetésének nézőit, mint a Castle, azonban így is a nap legerősebb drámája fiataloknál.

Ahogy várható volt, a Supergirl tovább csökkent a Gotham jól sikerült visszatérésével, viszont, hogy az eddig nagyon stabil Scorpion mitől borult meg még jobban, arra ötletem sincs, hiszen egy reality nem szokott ekkora hatással lenni párhuzamosan futó drámákra. Amire viszont hathatott volna az NBC tehetségkutatója, az meg sem érezte, a The Bachelor változatlanul remek, hetek óta az ABC legjobbja 18-49-ben.

A Lucifer a papírforma szerint tovább csökkent, miután elvesztette a The X-Files felvezetését, de amíg ilyen jól megtartja a Gotham nézőit, aggodalomra nincs ok. Kábelen a The Fosters hihetetlen lejtmenetben van (szerencse, hogy már zsákban a 4. évad), mostanra alig nézik többen, mint a pilotja után instant buktának tűnő, azóta viszont nagyon stabil Recovery Road-ot.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Hétfői amerikai nézettség (02.29) (178 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...