Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak

Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak

Volt már páros, pucér, sima, csoportos, elnökös, urbánus, posztapokaliptikus, kőkorszakis, mittudoménmilyenes, most meg itt a házastársas. Ezt a rollert csapágyasra hajtja a Discovery. A sajtóközleményben benne minden.

Túl kell élni a világ legkönyörtelenebb helyeit, és mindezt a szeretett nővel vagy férfivel együtt. Ugye, hogy nem hangzik egyszerűen? Három pár mégis arra vállalkozik, hogy az ismeretlen vadonból egymást segítve visszajussanak a civilizációba. A Discovery Channel legújabb Vad-házasság című sorozatában ex-katonától az amatőr túlélőkig mindenki megpróbálja a legjobbat kihozni magából és párjából.

A Vad-házasság című hatrészes sorozatban három túlélőbajnok pár teszi próbára kapcsolatát, mikor útnak indulnak életük legkeményebb túlélőtúrájára. A párokat a világ három különböző vad vidékén teszik ki – Marokkó sivatagi hegyein, a fagyos Norvég fjordokon és Dél-Mexikó végtelennek tűnő dzsungelében –, ahol három héten át meg kell élniük abból, amit a természet nyújt, el kell igazodniuk a hatalmas, ismeretlen vidéken és vissza kell találniuk a civilizációhoz – de csak ha túlélik a vadont és egymást.

A párok útjuk során megosztják velünk tapasztalataikat, és engedik, hogy a nézők elkísérjék őket a sikerekkel és kudarcokkal teli úton. A sorozatban megismerkedhetünk Justin (32) és Jenny Cookkal (34), akik két éve házasok; Mitchell Langonnal (40) és Jhoanna Triasszal (40), akik pár hónapja randizgatnak egymással és saját túlélő felszereléseket áruló üzletüket vezetik; illetve a háromgyermekes, sportőrült Matt (29) és Ali Stevensszel (33).

Hol látható: Vad-házasság, február 29-én, hétfőn 21:00, Discovery channel

Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak Sose lesz vég a túlélőshow-hullámnak

Tovább...