Megújul a Hal a tortán

Megújul a Hal a tortán

Március 16-tól Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 gasztrorealityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Till Attila, Sipos Péter és Sipos Tamás, valamint Tóth Vera és Tóth Gabi főz majd párban. A küldetés alcímmel felturbózott évad újdonsága az lesz hogy Kovács Lázár (Lázár Chef) igyekszik majd megnehezíteni a házigazdák főzését: nincs nagybevásárlás, Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat.

Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van a tervezett ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait nyerik meg.

Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, ami során jó pár nehezítést kapnak, van, hogy óriás fakanállal kell kevergetni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt. 

 

Hol látható: Hal a tortán - A küldetés, március 16-tól minden hétköznap este a TV2-n

Megújul a Hal a tortán Megújul a Hal a tortán Megújul a Hal a tortán

Tovább...