Limitált Széria podcast – 2×14: Network Error

A szabadidő némileg felülírta a nyári terveinket, de a mai adással kezdve visszaállunk a rendes kerékvágásba és heti rendszerességgel jelentkezünk majd egészen év végéig. Témaötleteink már most is akadnak szép számmal, de simán lehet, hogy elsiklunk valami nyilvánvaló vagy érdekes felett, így nyugodtan bedobhattok a hozzászólások közé javaslatokat, hogy mi érdekelne titeket a leginkább.

Limitált Széria podcast – 2×14: Network Error

Az első két adást valójában nyáron rögzítettük, de igazából nem is feltétlenül baj, hogy elhúzódott idáig a publikálásuk, hiszen elég aktuális témával, az országos sorozatokkal foglalkoztunk, a jövőheti adagot pedig kizárólag az őszi újoncok áttekintésének szenteltük.

Most leginkább az elmúlt szezont vizsgálva próbáltuk megvitatni azt, hogy van-e még helye egy igazi junkie sorozatnaptárában az országos felhozatalnak, illetve ha van, hát miket nézünk szívesen a csatornák kínálataiból. Érdekes amúgy, hogy a teljesen más ligában játszó Hannibal-t leszámítva nem igen akad közös kedvencünk, de így is simán össze tudtunk szedni ~15 sorozatot, amit legalább az egyikünk követ, és persze elcsevegtünk egy keveset a csatornák múltjáról és jövőjéről is.

Szívesen néztek még országos sorozatokat vagy teljesen elhódított már titeket a kábel? Esetleg akad olyan, aki kifejezetten a országos kínálatra bukik?

Az adást szokás szerint le tudjátok tölteni innen mp3-ban és továbbra is megtaláltok minket a podcast Facebook oldalánMixCloud-on és iTunes-on is, a kommentekben pedig – ahogy eddig is – várjuk a véleményeteket.


© CyClotroniC for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...