Új sorozatot kap Courteney Cox

Új sorozatot kaphat Courteney Cox, a Fox állítólag már meg is rendelte a Charity Case című sorozat pilotját. A sorozat egy özvegyről szól, aki megörökli milliárdos férje vagyonát, de sajnos nem bankjegyek, hanem jótékonysági szervezetek formájában. Cox, aki az új sorozat producere is lesz egyben, nem volt olyan sokáig távol a képernyőktől, a Cougar Town című sorozat tavaly fejeződött be.

De visszatért a képernyőre Matthew Perry is, aki a The Odd Couple című sorozatban játszik, Lisa Kudrow a The Comeback-ban, David Schwimmer Pedig a The People v. O.J. Simpson című műsorban tűnik fel. De épp múlt héten derült ki, hogy Matt LeBlanc is tovább tévézik, a BBC Top Gear című műsorának lesz a házigazdája, és egy CBS-en futó sorozatban is szerepel.

És, legalábbis egy este erejéig Jennifer Aniston visszatérése is hamarosan bekövetkezik. Február 21-én sugározza ugyanis az NBC azt a műsorát, amiben végre minden Jóbarátok szereplő újra egy asztalhoz ül, ha nem is egy új rész, de legalább egy beszélgetés erejéig. A gárda sajnos nem lesz teljes, Matthew Perry ugyanis nem jelent meg a forgatáson, mivel éppen Londonban volt.

Új sorozatot kap Courteney Cox Új sorozatot kap Courteney Cox Új sorozatot kap Courteney Cox

Tovább...