Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (02.06-07)

(Múlt heti vasárnapi nézettség.) A Super Bowl alig 2%-kal maradt el tavalyi nézettségi rekordjától, 18-49-ben pedig 4% volt a visszaesés. Egy érdekes csúcs azért így is született, miszerint 167M-an kapcsoltak legalább 6 percre a mérkőzésre, ami még soha sem fordult elő korábban, egyetlen tévéműsornál sem.

A The Late Show a hatalmas felvezetéssel saját nézettségi rekordját megdöntötte, 18-49-ben pedig egy 1994-es (Olimpia utáni) adás óta nem követték ennyien, viszont minden idők harmadik legkevésbé nézett Super Bowl utáni műsora lett (a 2003-as Alias és a 2013-as Elementary előtt). A The Late Late Show az előzetes adatok szerint 4,97M szempárt vonzott, ami az 1995-ös legelső adása óta a legnagyobb közönsége volt.

Országoson senki, és kábelen is csak a Showtime mert kekeckedni a Super Bowl-lal, ők biztos tudják, miért éri meg, hogy a Shameless és a Billions is zuhanjon ilyenkor egy jókorát. A The Venture Bros. már jóval a meccs után kezdődött, ez inkább csak egy elég nagy premier utáni esés lehetett. Szombaton viszont az eddig nagyon stabil Black Sails az NFL-től függetlenül szedett össze egy csúnya sorozatminimumot.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött, a szombatiak is. Itt megnézhető a szombati, és a vasárnapi kábeles top 100-as lista, igaz ezekben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy szombati és vasárnapi top 150-es lista, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Szombati és vasárnapi amerikai nézettség (02.06-07) (348 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...