Állítólag Sebestyén Balázs is műsorgyártó lett az RTL-nél

Állítólag Sebestyén Balázs is műsorgyártó lett az RTL-nél

Az RTL műsorait korábban szinte kizárólag az IKO gyártotta, mármint akkor, amikor még Dirk Gerkens volt a főnök, ugye, de amikor őt kihajították, ment vele az IKO is - olyannyira, hogy most már a TV2 házi gyártóinak számítanak. Hogy aztán a távozással kapcsolatos egyéb pletykákból mi igaz, és mennyire volt átlátható a két cég pénzügyi viszonya, amikor Gerkens még az RTL pénzén gyártatott az IKO-val, az most mindegy, az új vezetőség alatt nincs preferált gyártó állítólag, és minden műsorra lehet jelentkezni külsős cégként is.

A Bors szerint Sebestyén Balázs pont ezt használta ki, és ugyan műsorgyártói tapasztalatai nincsenek, de hát ha Halkó Gabriella meg tudta csinálni a Marslakókat, akkor nem olyan nagy ördöngösség ez, meg ha elakad valamiben, akkor ott van Jáksó a Heti hetesben, ő is tudna mesélni a Marslakók sikeréről, gondolom. Az infó annyi egyébkét, hogy a Gyertek át szombat este! című, szerintünk kifejezetten vicces vetélkedőt mostantól nem az eddigi gyártó Kovács Kristóf (Showder Klub, Esti Showder, Activity Show,Szulák Andrea Show, Nagy Fogyás) cége készíti, hanem a Balázs-művek (ez kurvajó név lenne a cégnek, Balázs, eladó!)

UPDATE Ahogy viszont azt kommentelőink is jelezték, Balázs cége gyártja a Morning Show-t a Class FM-nek, így műsorgyártói tapasztalatai vannak, max. tévés műsorgyártói rutinnal nem bír, BÁR az egyik kommentben a Kész átverést emlegetik, mint Balázs-gyártást, de ennek még utánamegyünk. Megtörtént, az IKO gyártotta. 

És hogy miért kellet másik gyártót bevonni? Mert a gyártásért fizet az RTL, márpedig Balázst állítólag annyira vitte volna a TV2, hogy csak plusz pénzzel lehetett az RTL-nél tartani. Ezt mi kurvára nem hisszük, Balázst kifejezetten lojális embernek ismerjük (már amennyire), aki akkor, amikor Örög Nóra lelépett a TV2-höz, így akadt ki:

Mindenki válthat, mindenki kereshet új munkahelyet, én sem hiszem, hogy az RTL-től fogok nyugdíjba menni. De azt tudom, hogy ha váltanék is, a döntésemet nem így közölném. Kész tények elé állítani a munkáltatót és meg sem adni annak a lehetőségét, hogy az adjon egy jobb ajánlatot, nem etikus, sôt mi több, egyfajta morális árulás. Nem etikus már csak azért sem, mert a csatorna és a munkatársai is megérdemelték volna, hogy tudjanak arról: Nóra tárgyal mással, s azért sem, mert 13 év után nem szerencsés a konkurenciánál elvállalni egy olyan műsort, amihez hasonló az eredeti csatornáján is éppen akkor fut majd.

 Ezek után képes lett volna alkudozni? Ugyan már, kérem. 

Állítólag Sebestyén Balázs is műsorgyártó lett az RTL-nél Állítólag Sebestyén Balázs is műsorgyártó lett az RTL-nél Állítólag Sebestyén Balázs is műsorgyártó lett az RTL-nél

Tovább...