Csütörtöki amerikai nézettség (01.28)

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) Nem sikerült túl jól a You, Me and the Apocalypse kezdése, alig több fiatal nézte, mint eddig a Heroes Reborn-t. A Legends of Tomorrow remekül megtartotta közönségét, ez a 10% körüli csökkenés kiváló, a The 100 pedig kompatibilisebbnek tűnik vele, mint az Arrow-val, hiszen még mindig az előző évados számai fölött van.

Az Angel from Hell beállt szintre, ám a 2. évados berendeléstől még nagyon távol áll, hiszen így is a CBS leggyengébb komédiája 18-49-ben. A Shades of Blue eddig túlélőnek tűnik, mivel értelmes számokat hoz abban az időpontban, ahova az NBC régóta keres valamit, de lesznek még jóval erősebb ellenfelei is hamarosan (a The Blacklist is egyértelműen erősebb volt egész januárban, a Scandal szünetében).

Kábelen a Baskets annak ellenére, hogy nagyot zuhant a premier után, még mindig jobb, mint a Louie vagy a Sex&Drugs&Rock&Roll. Az Idiotsitter is esett egy nagyobbat, a Colony viszont tartja magát, sőt, 18-49-ben ez volt a legnézettebb része, nem egy bombasiker, de a USA egyik legfiatalosabb sorozata.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Csütörtöki amerikai nézettség (01.28) (223 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...