Pénteki amerikai nézettség (01.22) – Meddig nő még a Blue Bloods?

(Múlt heti pénteki nézettség.) Nagyon felélénkült a péntek. Igaz, hogy az ABC ismételt, de ez nem von le semmit a Blue Bloods érdemeiből, ami egy újabb évadcsúccsal, az NCIS: Los Angeles kivételével jelenleg a CBS összes 22:00-s sorozatát veri, 18-49-ben is. A Hawaii Five-0-nak sem volt még ennyi nézője a szezonban és mivel az Undercover Boss is remek, nagyon rendben van most a péntekjük.

A FOX-on gyönyörűen muzsikál a Masterchef Junior/Hell’s Kitchen-páros, ha előbbi nem finálézna a jövő héten, azt mondanám, vétek megbontani őket. Így viszont, a kínlódó csatornának lehet egy bármelyik nap bevethető, ütőképes párosa őszre. Az viszont nem tűnik jó döntésnek, hogy a folyamatosan javuló Reign-t a CW évad közben leveszi a műsorról, de majd meglátjuk, mire képesek a vámpírok.

Volt még egy premier is, ami nem jó hír az Undateable rajongóinak, hiszen a “nullköltségvetésű” Caught on Camera eddig jobb nézettséget hoz, mint az őszi komédia blokk. Az A&E pedig kipörgette az elég gyengén teljesítő Unforgettable maradék részeit, érik a harmadik kasza?

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Pénteki amerikai nézettség (01.22) – Meddig nő még a Blue Bloods? (250 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...