Csütörtöki amerikai nézettség (01.14) – Gyengén kezdett a Colony

(Múlt heti csütörtöki nézettség.) A Heroes Reborn a csütörtöki nap leggyengébb sorozata, a Shades of Blue 27%-ot esett a premierje után 18-49-ben (1.81-ről 1.32-re), ami nagyon sok, de még így is javíthat a sáv eddigi nézettségén. Az Angel from Hell csak 16%-ot veszített (1.60 volt, 1.34 lett), mégis veszélyes terepen jár, a CBS nem szokta tolerálni a hasonló számokat komédiáktól.

Vajon az ABC meddig tűri a My Diet Is Better Than Yours bénázását? A Wicked City-t 0.45-nél kapták le a műsorról, amit simán elérhet a fogyi reality is hamarosan, bár 2 órát azért nehezebb helyettesíteni. A Beyond the Tank továbbra sem az igazi, az American Idol pedig már a meghallgatások alatt is durván csökken (3.0 – 2.7 – 2.5 – 2.2).

A következő közepes szinten kezdő kábeles high concept sorozat a Colony. Ilyen számokkal még el lehet lenni a USA-en, de ha onnan nézzük, hogy mindhárom tavalyi újoncuk, még a kaszált Dig és Complications is jobban kezdett, már a közepes is hízelgő. A Workaholics megint elég sok nézőt veszített a szünetben, de már úgyis zsebben a következő évad, az Idiotsitter gyenge kezdése viszont nem túl biztató.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Csütörtöki amerikai nézettség (01.14) – Gyengén kezdett a Colony (220 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...