Szerdai amerikai nézettség (01.13) – Az ABC-komédiák verik a CBS-eseket

(Múlt heti szerdai nézettség.) Nem kezdett valami jól a Second Chance, hiába kapta meg a még mindig elég jó felvezetésnek számító American Idol utáni sávot. Csak összehasonlításképp: a hatalmas bukta Minority Report indult 1.1-gyel, a kétes sorsú Screem Queens 1.7-tel, 1 évvel ezelőtt, a picit erősebb Idol után a Backstrom 1.9-cel, és mivel utóbbi is kasza lett, nem túl jók a kilátások. Persze lehet, hogy majd éppen a Second Chance marad szinten, és ennyi elég is lenne nagyjából a FOX-nak.

A CBS-komédiák tartják magukat, ami jó, a Criminal Minds visszatérése még jobb (hányadik CBS-dráma hozott már januárban évadcsúcsot, vagy közelítette meg azt?), a Code Black viszont a remek decemberi teljesítmény után visszaesett, ismét gyengén tartotta meg a krimi nézőit.

Utóbbihoz lehetett némi köze a Chicago P.D.-nek is, ami mindenféle crossover nélkül egy újabb évadcsúcsot hozott ellene 18-49-ben, és a Law & Order: SVU-nak is jár a pacsi. Hol van már az NBC tavalyi pocsék évkezdése? A végére maradt az ABC, ahol a komédia blokk még mindig nagyon egyben van (a The Middle és a The Goldbergs veri a két CBS-es veteránt), az American Crime pedig nem sokat csökkent, eddig még javított is a sávon.

Kábelen az American Horror Story a fináléra csak felkapaszkodott egy kicsit, ám még így is ez lett a leggyengébb évadzárása. A Younger a tavalyihoz képest elég szerény számokkal tért vissza, de párhuzamos sugárzások miatt ennek a duplája körül van a tényleges nézettség. A Teachers-nél ugyanez a helyzet, a TvLand-en gyengének tűnik, viszont a Nick at Nite-on (513e, 18-49: 0.19) többen nézték.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Szerdai amerikai nézettség (01.13) – Az ABC-komédiák verik a CBS-eseket (220 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...