Plakátba zárva: Quicksand / Störst av allt

A Netflix az elmúlt időszakban nyitott az idegen (nem amerikai) piac kínálatára is, köztük több európai országéra. Nemrég startolt az olaszok The Name of the Rose címre hallgató elképzelés, ám áprilisban se maradunk hasonló nélkül. Április 5-én ugyanis hozzák a svéd Quicksand című sorozatot, ami odakinn Störst av allt-ként kell keresni.

Igazi svéd krimit kapunk, ami alapul veszi Malin Persson Giolito azonos című művét. A történet középpontjában Stockholm egyik gazdag környéke, azon belül is egy iskola, ahol tömegmészárlás történik. A vádlott egy átlagos diák. A sztoriban a tragikus nap történései kerülnek több szempontból bemutatásra, illetve a főhős életébe is bepillantást nyerhetünk, milyen a kapcsolata diszfunkcionális családjával.

A szereplőgárda népes, helyet kap benne: Anna Björk, Christopher Wollter, David Dencik, Ella Rappich, Evin Ahmad, Felix Sandman, Hanna Ardéhn, Helena af Sandberg, Maria Sundbom, Rebecka Hemse, Reuben Sallmander, Shanti Roney és William Spetz. A szkriptet: Camilla Ahlgren neve alatt jegyzik, a rendezői székben: Lisa Farzaneh és Per-Olav Sørensen. További készítők: Fatima Varhos, Frida Asp, Martina Håkansson és Pontus Edgren. Mutatnám a plakátját.

Tovább...