Való Világ 9×32 – Törtvonal és mínusz jel (18+)

17_5.png

Mindenekelőtt engedtessék meg nekem, hogy azzal kezdjem, hogy ma hajnali 4-kor keltem, hogy minőségi kontentet produkálhassak nektek. Nem volt könnyű, de ha menni kell, menni kell. Nagyjából 9-re készen voltam mindennel, képekkel, gifekkel együtt, nagy volt az öröm, megvolt az ellenőrző átolvasás is, majd nyomtam egy mentést, mire egy sor kivételével a teljes írásom eltűnt. Ezúton szeretném kinyilvánítani tehát azon kívánságom, hogy a gyász bassza rojtosra a blog.hu ánuszrózsáját, de nagyon. Köszönöm. (Kérlek, írjátok majd meg kommentben, hogy legyen mindig biztonsági másolatom.)

Tehát. Ma Anikó vezet minket át azon a 12 sávos autópályán éjnek évadján, melyen csak kamionok járnak világítás és fék nélkül, zebra sehol, és amelyet úgy hívnak, hogy iskolahét a villában. Ancsa nyúlja Bruti poénját, mely szerint Lacika mostantól VV Lekvár néven fut tovább háttéralkalmazásként, tegnap óta egyébként már én is igeként használom, miszerint én lekvárok, te lekvársz, ő lekvár (na ugye!), mi lekvárunk, ti lekvártok, ők lekvárnak. A mai kérdés a nézőkhöz ismét csodálatos, vagyis Ánusz és Vivi kapcsolata a játék végeztével is folytatódhat-e, nem vagyok nagy párkapcsolati szakértő, de nem tennék sok pénzt arra, hogy ezek együtt öregszenek meg, de még csak arra sem, hogy Ánusz még ott lesz Vivi következő félmillás hajhosszabításánál, tekintve, hogy Vivikét alig egy hónapja ismerhette meg a nagyközönség, ám ez idő alatt már a harmadik ágaskodó faszt engedi közel kicsiny öhm…. szívéhez.

Való Világ 9x32 - Törtvonal és mínusz jel (18+)

[...] Bővebben!

Való Világ 9x32 - Törtvonal és mínusz jel (18+) Való Világ 9x32 - Törtvonal és mínusz jel (18+) Való Világ 9x32 - Törtvonal és mínusz jel (18+)

Tovább...