Mától kapható az év utolsóelőtti VOX sorozatos különszáma

Másfél hónappal az őszi szám megjelenését követően a VOX magazin csapata újabb sorozatos különszámmal ajándékoztatja meg az olvasó közösségét. Október 17-től, azaz a mai naptól érhető el az idei 5. számuk, melynek különlegessége, hogy most először került magyar sorozat plakátja a plakátgyűjteménybe. Szerintem, nem kell sokat gondolkodnotok azon, hogy melyikről is van szó, másrészről a lentebb kép eléggé beszédes. Bizony, az HBO-os Aranyéletnek sikerült összegyűjtenie a Facebook oldalukon annyi „like” számot, amivel bekerült a négyes pakkba (minden alkalommal négy darab közönség által megszavazottot kapunk!), és ezáltal a megszokott 80×56 cm-es méretben kifüggesztésre kerülhessen bárki szobájának falára.

Aki előfizetne rá (én tuti megtennem!), azoknak egy kis információ. Jelenleg is csak a főmagazinra van lehetőség, a különszámok csak újságárusok által beszerezhető. Tehát még nincs kidolgozva rá kiegészítő áras rendelés, és különálló sem! Idén ezen már nem lesz változtatás, remélem jövőre azért ráállnak a témára, bár azt leszögezném, hogy előbb az újságárushoz érek, mint a postás a házhoz.

Vegyük górcső alá, mely sorozatokról írtak a szerkesztő kollégák. Kapott írást az Aranyélet, mert hát mégis csak a magyar szegmens egyik várós sorozatbúcsúját tudhatja magáénak. A Doctor Who, hiszen most először kaptunk női Doctort. Jim Carry-s Most nevess! se maradhatott szó nélkül, de még esik szó: a The Walking Dead-től, az American Horror Story-ról, a The Little Drummer Girl-ről, a Jack Ryan-ről, a Kemping-ről és House of Cards-ról. Magyar vonalról még A mi kis falunk 3. etapjáról se feledkeztek el.

Folytatódik a showrunner-ös cikksorozat, ahol David Benioff és D.B. Weiss kap figyelmet. A kultsorozat rovatban a Sírhant művek kerül megemlékezésre, illetve olvashatunk interjút is Liv Tyler-rel és Eloise Smyth-szel. A TOP10-es lista a legjobb gimis sorozatokra irányul – ami adja magát így ősz folyamán. A plakátgyűjteményben: az Aranyélet, a Doctor Who, a Supergirl és a Maniac egy-egy kreatívja köszön vissza.

Az árban nincs változás, maradt a jól bevált 777 Ft. Ne sajnáljátok rá, annyi minden hülyeségre elkölt ennyit egy ember másfél hónap alatt, miért ne ez legyen az most!

Mától kapható az év utolsóelőtti VOX sorozatos különszáma

Tovább...