Keddi amerikai nézettség (12.08) – Hasít a Chicago Med

(Múlt heti keddi nézettség.) A Scream Queens a dupla évadzáróval sem tudott visszacsábítani fiatalokat, így teljesen bizonytalannak mondanám a sorsát – a FOX jelenlegi helyzetében nehéz is lenne bármilyen gyenge nézettséggel is reménytelennek bélyegezni valamit. Az ABC blokkja sem éppen csúcson köszönt le az ünnepekre, a Fresh Off The Boat még egy újabb sorozatminimumot is összehozott 18-49-ben.

Furcsamód a crossover után a The Flash is az ősszel megszokott 1.4 alá került, de azért ez messze nem olyan nagy dráma, csak pár százados különbségről lehet szó. Akiknek viszont nagyon összejött ez a kedd is, az az NBC: a Chicago Med teljes nézettségben és 18-49-ben is jobban zárta az évet a Blindspot-nál, és majdnem visszakapaszkodott a pilotja szintjére célcsoportban, a Chicago Fire évadcsúcsra került, a The Voice pedig talán sosem tartotta meg ilyen jó arányban a nézőit, bevált az új lebonyolítási rend.

A CBS hiába nyerte meg a 22.00-s sávot a The Victoria’s Secret Fashion Show-val a fontos korcsoportban, a különkiadás elég nagy csalódást okozott azzal, hogy 30%-ot esett vissza tavalyi számaihoz képest, és még sosem nézték ilyen kevesen.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a top 100-as kábeles lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy másik, csak csatornapremierekkel.)(...)
Read the rest of Keddi amerikai nézettség (12.08) – Hasít a Chicago Med (219 words)


© Thomas for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...