Vígjátéksorozatban vendégszerepel a francia First Lady

Vígjátéksorozatban vendégszerepel a francia First Lady

Brigitte Macron, a francia köztársasági elnök felesége a France 2 csatornán futó Vestiaires (Öltözők) című vígjátéksorozat szombati epizódjában saját magát a alakítja majd. A sorozat két és félperces részei egy úszóklub fogyatékkal élő sportolóiról szólnak.

Tudtuk, hogy nagy rajongója a sorozatnak, ezért merült fel bennünk, hogy felkérjük a szereplésre

- nyilatkozta Adda Abdelli, a széria alkotója. A különleges epizódot beharangozó reklámklipben Brigitte Macron azt a világoskék ruhát viseli, amelyben férje, Emmanuel Macron tavaly májusi beiktatásán jelent meg, és nem is titkolja, hogy lámpalázas.

A francia first lady korábban egy amiens-i középiskolában tanított és az iskola színjátszókörét is vezette. Akkor ismerte meg későbbi férjét, Macront, amikor még diákként oda járt. A francia elnök a közelmúltban szintén megjelent egy dokumentumfilmben, amelyet a májusi cannes-i filmfesztiválon mutattak be. A La Traversée című produkció azt vizsgálta, hogyan változott Franciaország az 1968-as diáklázadás óta. (MTI)

Vígjátéksorozatban vendégszerepel a francia First Lady Vígjátéksorozatban vendégszerepel a francia First Lady Vígjátéksorozatban vendégszerepel a francia First Lady

Tovább...