Jennifer Esposito szerint azért nem kap szerepet, mer nem elég fehér

Jennifer Esposito szerint azért nem kap szerepet, mer nem elég fehér

A Kerge városból, az NCIS-ből és a Zsaruvérből ismert színésznő a Facebookon akadt ki egy nyilvános posztban, amiben arról írt, hogy legalább öt alkalommal fordult vele elő egy hónap alatt, hogy a szereposztók még csak lehetőséget sem adnak neki.

Nem az zavar, ha nem kapom meg a szerepet, az egy dolog. De hogy még esélyt se kapjak, mert nem vagyok elég fehér, na, az gáz.

Írta a Facebookon a posztjára érkezett kommentekre reagálva. Az olasz-amerikai színészt vélhetően az zavarta, hogy amikor a meghallgatásra megérkezett, onnan azonnal elküldték, mert nem ilyen karakterre gondoltak a szereposztók, de az is lehet, hogy már odáig sem jutott el, mert a neve elárulta. 

Marisa Tomeitől kaptam egy tanácsot még nagyon fiatalon, amit sajnos nem fogadtam meg: azt mondta, változtassam meg a vezetéknevemet. 10000%-ban igaza volt.

Jennifer Esposito szerint azért nem kap szerepet, mer nem elég fehér Jennifer Esposito szerint azért nem kap szerepet, mer nem elég fehér Jennifer Esposito szerint azért nem kap szerepet, mer nem elég fehér

Tovább...