A DIGI Sporton lehet majd Cristiano Ronaldót nézni

 

A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így a DIGI Sporton lesz látható a Cristiano Ronaldo csapata, a címvédő Juventus és a veronai Chievo találkozója, amivel szombaton elrajtol a bajnokság. 

Péntek reggel arról számoltunk be, hogy Andy Vajna sporttévéje, a Spíler sokáig, költségeket nem kímélve alkudozott a Serie A közvetítési jogaira, de nem sikerült megszerezniük, és egészen mostanáig nem is lehetett tudni, hol lehet majd magyar közvetítéssel nézni a Seria A szombaton kezdődő meccseit. 

A DIGI Sporton lehet majd Cristiano Ronaldót nézni

Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságnak magyar vonatkozása is van, hiszen Nagy Ádámra a jelek szerint az idei szezonban is számít a Bologna - áll a DIGI közleményében. A meccsek a DIGI Sport és a DIGI Online műsorkínálatában is elérhetők lesznek.

A DIGI Sporton lehet majd Cristiano Ronaldót nézni A DIGI Sporton lehet majd Cristiano Ronaldót nézni A DIGI Sporton lehet majd Cristiano Ronaldót nézni

Tovább...