Elüldözték a Twitterről a Batwomant alakító színésznőt, mert nem zsidó

Elüldözték a Twitterről a Batwomant alakító színésznőt, mert nem zsidó 

Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene neki, ugye. Pár hete jelentette be a The CW nevű amerikai tévé, hogy tovább bővíti az amúgy is elég kiterjedt (tévés) DC-Univerzumát (Arrow, Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning) és tévére viszik Batwomant.

A karakternek eddig képregényben két inkarnációja volt: az első, az ötvenes évek végén azért született, hogy Batmannek legyen csaja, és ezzel elhallgattassák azokat a hangokat, miszerint Batman meleg és Robin a fiúja, majd 2006-ban ismét előrángatták, de ekkor már leszbikus volt és zsidó.

És pont ezzel van most probléma.

[...] Bővebben!

Elüldözték a Twitterről a Batwomant alakító színésznőt, mert nem zsidó Elüldözték a Twitterről a Batwomant alakító színésznőt, mert nem zsidó Elüldözték a Twitterről a Batwomant alakító színésznőt, mert nem zsidó

Tovább...