Comic Con 2018-előzetes: Nightflyers

Elhintettem nemrég, hogy Comic Con alkalmából George R.R. Martin-féle Nightflyers se maradhatott előzetes nélkül. Nos, a folytatásban ezt mutatnám meg, de mielőtt egy pillantást vetnétek rá, megálljt parancsolnék!

Tényleg érdekel a véleményetek! A Syfy anno 2005-ben az emlékembe úgy épült be, mint egy sci-fi sorozatgyártó csatorna. Akkoriban nem volt ennyire kiélezett a verseny, folyamatosan hozták a műfajbéli megvalósításokat, melynek többségét szerettük is. Aztán a többi kábeles tévé is kezdett nyitni a fantasy felé, mert mégis csak kiaknázásra váró területről beszélhettünk. A BSG-t akárhányszor felidézem, mindig elégedettség kap el. Miután kaszálásra került, nem sok olyan emlékezetes megmozdulást tudok bemondani, ami példaértékű. Mostanság a The Expanse az, ami egykori mivoltára emlékezet, de azt is menesztették – akarom mondani átadták másnak! Adott egy elismert író George személyében, akire mindent feltettek, annyira bíznak a horror-thriller űrben is játszódó elképzelésében. Kíváncsi leszek, mennyi teret kap? Azt látom, hogy azért még akadnak határok a kábeles adóknál is, amiket egy stream szolgáltatónál már simán át lehetne lépni. Vajon megbirkózik a készítőgárda a feladattal?

Tényleg örülnék, ha összejönne nekik az, hogy ismét régi mivoltát ünnepeljük a Syfy-nak. 1980-as a regénye, feldolgozták már párszor, adott a modernkori kivitelezés. Szereplőgárdában: Eoin Macken, Gretchen Mol, David Ajala, Jodie Turner-Smith és Angus Sampson birkózik meg a feladattal, miközben Jeff Buhler által kapják a showrunner-i irányítást. Meglátjuk! Most már nézhetitek az ajánlót, köszönöm a megtisztelő figyelmet!


Tovább...