Ősszel most már istenbizony forog a Deadwood-film?

Ősszel most már istenbizony forog a Deadwood-film?

Annyiszor volt már róla szó, aztán mindig kiderült, hogy vaklárma, aztán év elején Milch elkészült végre a forgatókönyvvel, az HBO állítólag rábólintott, és elkezdték előkészíteni a Deadwoodot lezáró filmet, ami persze kibaszottul nem fogja tudni lezárni az összes feldobott és nyitva hagyott szálat, de legalább VALAMIFÉLE megnyugvást hoz a sorozat 2006 óta búslakodó rajongóinak.

Nem szentírás a mostani infó sem, de legalább olyan forrásból jött, amit el tudok fogadni hitelesnek: Kim Dickens, aki a Deadwoodban Joanise Stubbs bordélyházvezető exkurvát alakítja (és legutóbb még zombikra vadászott a Fear The Walking Deadben), a Talking Dead című kibeszélőműsorban mondta múlt vasárnap este, hogy ősszel lesz a forgatás, amire éppen most kötik le a szereplőgárdát. Ami ugye nem hátrány, de annyira nem egyszerű dolog, hiszen a sorozatban annak idején szereplő színészek elég kelendő arcok. Ian McShane az Amerikai Isteneket forgatja, Timothy Olyphant a Santa Clarita Dietet, Molly Parker a Lost in Space-t, és így tovább, szóval ha valakinek a logisztikai rémálom kifejezés eszébe jut, társítsa mellé nyugodt szívvel a Deadwood-filmet.

Ősszel most már istenbizony forog a Deadwood-film? Ősszel most már istenbizony forog a Deadwood-film? Ősszel most már istenbizony forog a Deadwood-film?

Tovább...