Na, vajon melyik sorozat a világon a legnézettebb?

Na, vajon melyik sorozat a világon a legnézettebb?

A jövő szombaton kezdődik az 58. monte-carlói tévéfesztivál, ami az a hercegségnek, ami a filmfesztivál Cannes-nak (azért is jött létre annak idején, mert annak idején a herceg megirigyelte, hogy a celebek és filmsztárok az 50 kilométerre arrébb fekvő városba mennek és nem Monacóba, de ez most mindegy) és ahol egy helyen lehet rendezőkkel, alkotókkal, színészekkel, interjúzni, és fasza szakmai programokon részt venni. A fesztiválról majd beszámolunk részletesebben, lesz rendes díjkiosztó (Arany Nimfa), vannak kategóriák is (legjobb színész, sorozat stb.), a dokufilmes-hírműsoros mezőnyük hagyományosan nagyon erős.

És 2005 óta minden évben itt jelentik be a világ legnézettebb sorozatait is, idén három kategóriában (asszem korábban csak kettő volt, de nem biztos): krimi, akció/sci-fi sorozat és teleregény. A mérésben az Eurodata TV Worldwide 62 piacot néznek, potenciálisan 2,5 milliárd nézővel, a Nielsen mérések alapján számolnak, és az az egy kritérium van, hogy amelyik szériából az utolsó gyártott részt 2014 decembere előtt bemutatták a gyártó országban, az nem játszott. 

És akkor tippeljünk. Béláim, június 19-én meg kiderül, jól gondoltuk-e:

Illetve

Ezeket a piacokat mérték: Armenia, Australia, Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hong-Kong, Hungary, Iceland, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Kazakhstan,, Latvia, Lebanon, Lithuania, Macedonia, Malaysia, Moldova, Mongolia, Netherlands, New Zealand, Norway, Pakistan, Philippines, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, South Africa, South Korea Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Thailand,, Turkey, Ukraine, United Kingdom, The United States, Venezuela.

Na, vajon melyik sorozat a világon a legnézettebb? Na, vajon melyik sorozat a világon a legnézettebb? Na, vajon melyik sorozat a világon a legnézettebb?

Tovább...