Az ATV a Sváby-Rónai-Krug-Tvrtko-Holló-Simon-Somos fedezetsorra bízza a választási műsorát

Az ATV a Sváby-Rónai-Krug-Tvrtko-Holló-Simon-Somos fedezetsorra bízza a választási műsorát

Nem sok meglepetés van az ATV mai bejelentésében, miszerint vasárnapi választási műsorfolyamuk fővezére vagy miafenéje, karmestere, na, Sváby András lesz, mellette Rónai Egon politológusokkal elemzi majd a helyzetet, míg Krug Emília és Vujity Tvrtko a legfrissebb választási eredményeket figyelik. Aztán lesz még óránként Híradó Holló Mártával és Simon Andrással, kilenc külső helyszín, élő bejelentkezések, tudósítók a választási irodában és minden parlamentbe jutásra esélyes pártközpontban, szóval nagyüzem, kérem, nagy N-nel.

A buli kora délután indul, 14.00-tól óránként Híradóval jelentkezik a csatorna, 15.00 órától bemutatják a választási helyszíneket, 16.00 órától a választópolgárok mondhatják el véleményüket Somos Andrásnak, 18:00-tól pedig  elkezdődik a valódi választási műsor.

Alternatív szórakozásnak ott lesz a TV2 este 7-kor kezdődő műsora, az RTL 9-kor beizzított választási különkiadása (amit Baló György vezet majd), az M1 egész napos őrülete, a HírTV és az EchoTV meg úgyis okoz majd kellemes vagy kellemetlen meglepetéseket (kinek, hogy). A lényeg, hogy nem fogunk unatkozni.

Az ATV a Sváby-Rónai-Krug-Tvrtko-Holló-Simon-Somos fedezetsorra bízza a választási műsorát Az ATV a Sváby-Rónai-Krug-Tvrtko-Holló-Simon-Somos fedezetsorra bízza a választási műsorát Az ATV a Sváby-Rónai-Krug-Tvrtko-Holló-Simon-Somos fedezetsorra bízza a választási műsorát

Tovább...